Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

LF tim

VELKA – dizajnira interijere, odgovorna je za kreaciju posebnih ugođaja, za nove pristupe i ideje u kulturi stola, i druženja uz vrhunske gastronomske delicije. Skrbit će o svakom detalju od dizajna čaša i pribora za jelo, do stolica i osvjetljenja. Mlada dama koja zna kako učiniti ugođaj čarobnim i oživjeti lokacije i mjesta za Vaše posebne doživljaje koje ćete zauvijek pamtiti. Njezina ljupkost i profinjeni ženski touch doživjet ćete u detaljima. Velka će u svakoj prigodi pristupiti individualno i može Vam otkriti kako čaroban za catering može biti primjerice svjetionik, ili druge lokacije uz morsku obalu, ili u zelenoj unutrašnjosti Istre, u zraku, na moru samome, ili duboko u podzemlju. Radila je catering i u povijesnom vinskom podrumu Istarske sabornice, pa čak i na konstrukciji koja je goste vinula u  neslućene nebeske visine. Ona zna kako svaki specijalni trenutak učiniti upravo fascinantnim. 

TOMISLAV –  je naša vertikala. Inače, voditelj malog obiteljskog hotela s iskustvom organizacije i koordinacije evenata. On ih je organizirao više stotina i ima ogromno iskustvo i strast prema ovom poslu, prema tome da osobite trenutke učini nezaboravnima. Tomislav je tu da zajedno s timom sve posloži u cjelinu. Također, jedan od pionira u poslu malih obiteljskih hotela u Hrvatskoj, znao se nositi sa svim poteškoćama današnjeg vremena i uvijek uspješno inovirao poslovanje i ulagao u nove usluge, uvijek težeći izvrsnosti. 

EDMONDO – doktor veterine i "doktor" za nabavku vrhunskih namirnica i sirovina. Edmondo voli životinje i voli i ljude, voli dobro vino, dobro maslinovo ulje, dobar pršut, dobar sir, dobro meso, za boškarina je znalac, kao i za divljač, ali i za ribu... Edmondo zna, fakat, a zna i gdje i kako, na koji način, u koje doba godine, što s čime i čime - JESTI!  Edmonda vode godišnja doba, lune, oseke i plime, stajuni i lovne sezone. Urbana legenda kaže kako mu je jednom prijatelj ponudio čašu vina, a ovaj je u aromi pronašao i trag trka jelena koji se ljeti sladio grožđem :) 

Neizostavni, krucijalni dio LF Catering priče je Cheff Robert Perić – jednostavno odgovoran za realizaciju svih naših ideja :)