Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

LF tim

VELKA – dizajnira interijere, odgovorna je za kreaciju posebnih ugođaja, za nove pristupe i ideje u kulturi stola, i druženja uz vrhunske gastronomske delicije. Skrbit će o svakom detalju od dizajna čaša i pribora za jelo, do stolica i osvjetljenja. Mlada dama koja zna kako učiniti ugođaj čarobnim i oživjeti lokacije i mjesta za Vaše posebne doživljaje koje ćete zauvijek pamtiti. Njezina ljupkost i profinjeni ženski touch doživjet ćete u detaljima. Velka će u svakoj prigodi pristupiti individualno i može Vam otkriti kako čaroban za catering može biti primjerice svjetionik, ili druge lokacije uz morsku obalu, ili u zelenoj unutrašnjosti Istre, u zraku, na moru samome, ili duboko u podzemlju. Radila je catering i u povijesnom vinskom podrumu Istarske sabornice, pa čak i na konstrukciji koja je goste vinula u  neslućene nebeske visine. Ona zna kako svaki specijalni trenutak učiniti upravo fascinantnim. 

TOMISLAV –  je naša vertikala. Inače, voditelj malog obiteljskog hotela s iskustvom organizacije i koordinacije evenata. On ih je organizirao više stotina i ima ogromno iskustvo i strast prema ovom poslu, prema tome da osobite trenutke učini nezaboravnima. Tomislav je tu da zajedno s timom sve posloži u cjelinu. Također, jedan od pionira u poslu malih obiteljskih hotela u Hrvatskoj, znao se nositi sa svim poteškoćama današnjeg vremena i uvijek uspješno inovirao poslovanje i ulagao u nove usluge, uvijek težeći izvrsnosti. 

EDMONDO – doktor veterine i "doktor" za nabavku vrhunskih namirnica i sirovina. Edmondo voli životinje i voli i ljude, voli dobro vino, dobro maslinovo ulje, dobar pršut, dobar sir, dobro meso, za boškarina je znalac, kao i za divljač, ali i za ribu... Edmondo zna, fakat, a zna i gdje i kako, na koji način, u koje doba godine, što s čime i čime - JESTI!  Edmonda vode godišnja doba, lune, oseke i plime, stajuni i lovne sezone. Urbana legenda kaže kako mu je jednom prijatelj ponudio čašu vina, a ovaj je u aromi pronašao i trag trka jelena koji se ljeti sladio grožđem :) 

Neizostavni, krucijalni dio LF Catering priče je Cheff Robert Perić – jednostavno odgovoran za realizaciju svih naših ideja :)

Перший онлайн кредит на карту до 15 000 гривень або позика онлайн на картку. Нам довіряють більше 200 000 клієнтів по всій Україні. Подайте онлайн заявку. Хочете взяти швидкий кредит онлайн на карту в Україні? Дуже просто, треба подати необхідні документи і чекати на результат МФО.