Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

19.06.15.

Edukacija o značaju električne mobilnosti

U petak, 19.06.2015 godine u vinariji Kozlović održala se edukacija o značaju električne mobilnosti, prednostima upotrebe električnih automobila, njihovim performansama te logističkim uvjetima potrebnim za njihovu implementaciju. Na poziv tvrtke Auto marketing iz Buja, projekt je predstavio g. Vladimir Markulin iz tvrtke Avant car, a gosti su mogli doživjeti iskustvo vožnje u 100% električnim automobilima modela VW Golf, Renault Zoe, Nissan e-NV 200, te Tesla modes S 85.

Za ovu priliku LF catering i Cheff Robert Perić pripremili su poseban menu, te uz nezaobilazni Istarski pršut i šampionski sir Veli Jože, gostima predstavili jednostavna ali kreativna jela pripremana od svježih domaćih namirnica. Gosti su kušali nekoliko vrsta hladnih jela pripremanih u "fingerfood" varijanti, miniburger od Boškarina, mini panini sa skutom i pancetom, broštule sa zmrvljenim kobasicama, broštule sa slanim sardelama na kremi od kumpira ....  a nakon toga Chef Robert Perić je uz "cooking show" uzvanicima pripremio risotto s vodom od kravljeg sira, njoke na žlicu s pestom od suhih pomodorina i friganom pancetom, teletinu u vakumu sa slancem i blitvom, a za desert pinca u zabajonu. 

I naravno, cijela je priča zaokružena vinima Kozlović, malvazija Santa Lucia, Teran i Muškat momjanski, za savršenu atmosferu i ugodno druženje.

 

 

Перший онлайн кредит на карту до 15 000 гривень або позика онлайн на картку. Нам довіряють більше 200 000 клієнтів по всій Україні. Подайте онлайн заявку. Хочете взяти швидкий кредит онлайн на карту в Україні? Дуже просто, треба подати необхідні документи і чекати на результат МФО.