Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

21.07.16.

Što to veže LF catering i vrhunski tenis?

I ove godine, po drugi put zaredom na ATP turniru u Umagu, LF catering se predstavlja gostima Stela marisa u sklopu Istra gourmet festivala. Menu posebno dizajniran za ovu prigodu i vruće ljetne dane nosi potpis cheff-a Roberta Perića i njegovih suradnika, Renata Plužarića i Igora Cicerana.

„Confit od tune s mladim špinatom, gorgonzolom i bademima“ kao hladno predjelo ili „Domaći ravioli s pestom od bosiljka i griliranom istarskom pancetom“ kao toplo predjelo ili „Tagliata od sabljarke na kremi od čičoke i zapečenim artičokama“ kao glavno jelo ili možda „Brownie tortica s ganacheom od guaiane, svježe smokve, umak od kakaa i ruma“. Ova su jela samo dio ponude ovogodišnjeg menu-a uz bogatu vinsku kartu lokalnih proizvođača vina.

Od novih jela posebno valja istaknuti „Rezane špagete s botargom od tune, vongolama i pjenom od peršina“ te „Kremu od domaćeg jogurta Latus sa želiranim umakom od jagoda i spužvicom od pistacija“, kao ovogodišnji izbor Cheff-a Roberta Perića. Nije naravno moglo izostati tradicionalno istarsko jelo „Šugo od Boškarina s pljukancima“ kao najdraži izbor mlađih gostiju LF gourmeta.  

Lokalne namirnice, jednostavnost pripreme, bogatstvo aroma i svježina okusa, sve u službi gastronomske ljetne priče koju je osmislio cheff Perić sa zadaćom da zaintrigira nepca gostiju u Umagu. A rezulatat naravno nije izostao te je već u subotu 220 sjedećih mjesta bilo dupkom popunjeno i tražilo se mjesto više. I ono što je za LF tim najbitnije, vračaju se prošlogodišnji gosti, zadovoljni i spremni uživati u novim jelima.

Dobro došli u Umag!

Перший онлайн кредит на карту до 15 000 гривень або позика онлайн на картку. Нам довіряють більше 200 000 клієнтів по всій Україні. Подайте онлайн заявку. Хочете взяти швидкий кредит онлайн на карту в Україні? Дуже просто, треба подати необхідні документи і чекати на результат МФО.