Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

16.09.12.

Arena Ice Feaver

Arena Ice Feaver & LF catering

U suradnji s organizatorima "Arena Ice Feaver" i hokejaškim klubom Medvešćak iz Zagreba, LF catering i njegov team, sudjelovao je u realizaciji ove spektakularne sportske manifestacije u pulskoj Areni. Po prvi puta u povijesti odigrane su hokejaške utakmice u ovakvoj povijesnoj građevini na otvorenom, a za atmosfru nakon hokejaških utakmica pobrinuo se LF catering na čelu s Cheffom Robertom Perićem i Igorom Ciceranom.

Podno zidina starog amfiteatra domaći i strani gosti mogli su uživati u raznim istarskim delicijama: tartufima, istarskom pršutu, maslinovom ulju, domaćim sirevima, salamama od boškarina, te mnogobrojnim istarskim vinima.

U goste su nam došli: Mljekara Latus, istarski pršutari Antolović, Milohanić i Dujmović, masilnari Chiavalon i Ipša te vrhunski istarski vinari Roxanich, Trapan, Kozlović, Damjanić, Commot, Terzolo, Geržinić, Kraljević, Rossi, Catunar, Vivoda, Tomaz, Krulčić.

U tri nezaboravna dana u gastronomskim delicijama LF cateringa uživalo je preko 3000 gostiju, zaljubljenika u hokej.