Svaki event novi je izazov, težnja je izaći iz okvira, ponuditi nešto novo, uvijek posebno, uvijek drugačije i jedinstveno.

Proizvođači, partneri LF cateringa

Prijatelji i cijenjeni partneri LF Cateringa koji proizvode vrhunske namirnice i sirovine, zadovoljavajući pritom visoke standarde kuhanja Cheff-a Roberta Perića, uz nas su od prvog dana. Računamo na njih i na ljubav kojom pristupaju svom poslu i pažljivost kojom nastaje vrhunska kvaliteta svakog proizvoda naših vrijednih domaćina. Spremno slušaju savjete i ideje te se prilagođavaju potrebama LF Cateringa, kao i mi njima.

Proizvođači najpažljivije što mogu brinu o svojim proizvodima, svjesni da baš oni zajedno s kuharima stvaraju istarski gastronomski identitet i čuvaju našu baštinu rcepturama naših nonića i predaka za budućnost. Divno je zajedno s njima sudjelovati u svakom minucioznom detalju nastajanja najfinije hrane i pića.

Domaće vrhunske sirovine – kod gosta stimuliraju radoznalost i znatiželju te želju za učenjem i vrhunskim hranjenjem, dok s druge strane ističu spacifičnost i identitet naše regije, uvažavajući našu istarsku povijest i stvarajući budućnost.